Neem je vriend of vriendin mee voor een avondje uit, win 2 Mc Movie Unlimited kaarten.

Om te vieren dat onze nieuwe website is gelanceerd gooien we er gewoon weer een leuke actie tegenaan. Onze Facebook pagina is explosief gegroeid de laatste maanden en daarom hebben we besloten om een beetje uit te breiden.

Door onze website is het nieuws dat we plaatsen nog toegankelijker voor iedereen en het geeft ons de kans nog leukere actie’s te organiseren voor onze volgers.

Wij zijn enorm blij dat we dit mogen doen en ook met de reactie’s die we elke dag weer ontvangen van iedereen en daarom hebben we weer een nieuwe actie opgezet voor jullie!

Om mee de doen kun je op de onderstaande knop klikken en je inschrijven voor deelname, de gegevens die we vragen zijn uitsluitend om een winnaar te kiezen en worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Wil je nog meer kans maken, nodig dan vrienden en familie uit! Je hebt 30 loten om weg te geven en elk lot betekend meer kans.

Succes en bedankt!

Recente berichten

Mishandeling in Almelo door een rotdag op het werk

Maandag 5 november omstreeks 18.20 uur vond er een mishandeling plaats op de Windmolenbroeksweg in Almelo. Een 34-jarige man uit Almelo werd hiervoor aangehouden. Kort...

Gasleiding geraakt tijdens werkzaamheden in Almelo

Vanmorgen is er een gasleiding geraakt tijden werkzaamheden aan een flat aan de Gerard doustraat in Almelo. Mensen wonende in dit portiek werden verzocht de...

Auto raakt van de weg en vliegt in brand

Vanmiddag is op de Weezebeeksingel een auto van de weg geraakt. Door de impact is de auto in brand gevlogen, hierbij raakten twee personen...