Dagen worden donkerder en inbraken nemen toe in Almelo

Donkere dagen, toename inbraken

In de donkere dagen zien we meestal een toename in de woninginbraken. De tijd is inmiddels verzet dus het is nog wat eerder donker. Helaas hebben we dit weekend meerdere inbraken gehad.

Tussen vrijdag 26 oktober 18.45 uur en zaterdag 27 oktober 00.10 werd er ingebroken in een woning aan de Bornerbroeksestraat in Almelo. E.e.a. vond plaats in de omgeving van het tankstation Firezone. De gehele woning werd overhoop gehaald. Het is nog onduidelijk wat er precies weggenomen is.

Zaterdag 27 oktober werd er ook een inbraak ontdekt aan de van der Waalslaan in Almelo. Daar werd de hele woning doorzocht. Diverse goederen werden weggenomen. Ook het spaargeld van de kinderen werd meegenomen.

Zaterdag 27 oktober werd er tussen 15.30 en 20.30 uur ingebroken bij een woning aan de Markedijk. Uit de woning zijn diverse goederen weggenomen.

In alle gevallen is de politie een onderzoek gestart. Wij roepen getuigen op om zich te melden. Ook roepen wij iedereen op om scherp te zijn op verdachte situaties en deze ook door te geven aan ons! Bij een verdachte situatie mag je 112 bellen.

Bron: Politie Almelo

Recente berichten

Mishandeling in Almelo door een rotdag op het werk

Maandag 5 november omstreeks 18.20 uur vond er een mishandeling plaats op de Windmolenbroeksweg in Almelo. Een 34-jarige man uit Almelo werd hiervoor aangehouden. Kort...

Gasleiding geraakt tijdens werkzaamheden in Almelo

Vanmorgen is er een gasleiding geraakt tijden werkzaamheden aan een flat aan de Gerard doustraat in Almelo. Mensen wonende in dit portiek werden verzocht de...

Auto raakt van de weg en vliegt in brand

Vanmiddag is op de Weezebeeksingel een auto van de weg geraakt. Door de impact is de auto in brand gevlogen, hierbij raakten twee personen...